Какво ще ме питат на интервю за работа?

 

✅ В случай, че се чудите как да се подготвите за предстоящо интервю за работа, то тук са представени 10-те неща, които ще Ви питат по време на него. Това са:

1️⃣ Да разкажете за себе си – обикновено с това започва интервюиращия, за да Ви опознае. Бъдете подготвени, като е хубаво да кажете най-важните неща за вас, а не да изпадете в дълги обяснения 😉

2️⃣ Да кажете къде се виждате след 5г., 10г., 20г. – с какво ще се занимавате, къде ще сте и др. Тук целта е да се разбере, какви са вашите бъдещи планове, ако има такива 😂

3️⃣ Ще Ви питат какво е Вашето хоби – често на интервютата задават този въпрос, за да разберат какво обичате да правите в свободното си време и така да си извадят изводи за това какъв човек сте. 🏀

4️⃣ Да разкажете за Вашите успехи – какво сте правили в работното ежедневие и какво сте постигнали.

5️⃣ Защо сте се раздели със стария работодател? – въпросът е с цел интервюиращия да разбере малко повече, какво се е случило на старото Ви работно място.

6️⃣ Кои са Вашите силни страни? – целта е да се разбере в какво Вие имате много силни знания и умения.

7️⃣ Кои са вашите слаби страни? – това също е често задаван въпрос, за който е добре да се подготвите.

8️⃣ Каква заплата очаквате? – дали ще кажете точна сума, приблизително такава или ще се опитате да избегнете въпроса, то е добре предварително да помислите за Вашия отговор.

9️⃣ Какво знаете за нашата компания? – често задаван въпрос, за който е силно препоръчително предварително да се подготвите.

🔟 Имате ли някакви въпроси? – дали в края, в средата или в началото на интервюто, ще Ви се даде шанса да попитате за нещата, които са ви интересни и са важни за Вас.

✅ Надявам се тази информация да е полезна и ако е така може да подкрепите подкаста, за да достигнем до повече хора!

📌Къде да слушате?

🎧Spotify

🎧Google podcasts

🎧Apple podcasts


📌 Къде може да ни намерите още?

👉 Website

👉 Youtube

👉 Youtube SHORTS 

👉 Facebook 

👉 Instagram

👉 Linkedin

👉 TikTok

👉Имейл за реклама и контакт с нас: gledamsirabotata@gmail.com